Prismapraktiken.se

Eteriska oljor

Försäljning av eteriska oljor och kroppsvård av högsta kvalitet.
De har varit och är till stor hjälp i min egen återhämtning efter artärbrock i hjärnan. Vissa oljor har jag hemma och går att köpa direkt, andra måste beställas. Kontakta mig för mer information och hjälp med beställning.
Du kan även beställa direkt på hemsidan själv, ange ID-nummer 1447978
www.youngliving.com För bästa pris kan du registrera dig som distributör (utan krav att sälja till andra men möjligheten finns). Ange mitt ID-nummer under "sponsor enroller", hör av dig om du behöver hjälp!

bokashi hink med kranBokashi

Gör jord av ditt matavfall! Enkelt och ekologiskt

Bokashi kökskompostering är ett nytt sätt att ta hand om matavfall och hjälpa både trädgården och miljön. Med hjälp av "goda" mikrober kan du omvandla dina matrester till värdefull jordförbättring. Ett par veckor efter matrester lämnat köket och kommit ner i jorden kan du börja plantera. Så enkelt är det.

bokashi hink med kranBokashi kompostering är ett enkelt och smart sätt att återvinna matavfall och omvandla det till jord och gödning helt utan kemikalier. Med hjälp av mikroorganismer omvandlas allt vanligt matavfall som kött, grönsaker och kaffesump snabbt och luktfritt till jordförbättring som direkt kan användas i rabatten och kökslandet. Den ger jorden nytt liv och medverkar till frodigare växtlighet. Kolet binds i jorden istället för att bli koldioxid och näringsämnena finns kvar.

bokashi hink med kranDet enda du behöver är en lufttät Bokashi-hink under köksbänken och en påse Bokashiströ. Du slipper otrevliga slaskpåsar och du behöver inte heller springa fram och tillbaks till din utekompost. Det kostar ett par hundra kronor om året men oftast sparar man betydligt mer på minskad sophämtning och inköp av planteringsjord och växtnäring.

Matavfallet behöver inte samlas in och transporteras bort av kommunen. Vi spar diesel och pengar, minskar utsläpp och tar hand om jorden på ett bra sätt.
Men allra viktigast är nog att vi visar våra barn att vi verkligen bryr oss.

Läs mer här: www.bokashi.se
Kontakta mig för beställning. 070-666 55 80 eva@prismapraktiken.se